Dinnersite gaat per eind mei 2018 offline. Bezoek TheFork voor nog meer restaurantkeuze. Ontdek & reserveer de beste restaurants voor de beste prijs.
Uniek restaurantaanbod in België
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN RESTAURATEUR

Jan Blomstraat 8, Antwerpen51.219947104.40069240Italiaans

toon telefoonnummer

Online Reservatieverzoek

 

Italië bij de deur!

Wie met heimwee terugdenkt aan een mooie reis naar het warme Italië, kan terecht bij Da Giovanni, om de echte Italiaanse sfeer op te snuiven!

In het historische centrum van Antwerpen, vlak bij de kathedraal, de Groenplaats en de Grote Markt, kan u aan weerszijden van de straat terecht in de authentieke Italiaanse sfeer van Da Giovanni. Hier kan u terecht voor het beste uit de Italiaanse keuken, in een interieur waar de kleuren van de Italiaanse vlag, rood, wit en groen, de boventoon voeren.

Op de kaart treft u Italiaanse voorgerechten, salades en soepen en ook de oven-, vis- en vleesgerechten komen uitstekend tot uw recht. Eerder een fan van pizza of pasta? Geen nood: het aanbod van een vijventwintigtal pizza’s en zo’n vijftien pasta’s doet u ongetwijfeld watertanden.

Voeg hier nog het zelfgemaakte brood, de Italiaanse achtergrondmuziek en de drukdoende Italiaanse obers aan toe, en u vergeet meteen dat u in Antwerpen bent!

Het restaurant heeft ook meeneemgerechten, voor wie het thuis nog eens wil overdoen, en studenten krijgen op vertoon van hun studentenkaart 20% korting op de volledige rekening!

keuken:

Italiaans

Prijzen:

VHN: € 30,00

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Betaalmogelijkheden

MastercardVisaAmerican ExpressDiners Club
Klik hier indien u eigenaar of manager van Restaurant Da Giovanni 1 bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. 

Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.

nieuwsbrief: