Dinnersite gaat per eind mei 2018 offline. Bezoek TheFork voor nog meer restaurantkeuze. Ontdek & reserveer de beste restaurants voor de beste prijs.
Uniek restaurantaanbod in België
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN RESTAURATEUR

Lange Lobroekstraat 25, Antwerpen-Dam, Antwerpen51.228644004.43415390Internationaal

toon telefoonnummer

Online Reservatieverzoek

 

Bij Piétrain is het altijd blij terugkeren. Komt het door de pure gastvrijheid, de ongedwongen charme of de heerlijke gerechten? In ieder geval is het zo dat Piétrain al dertig jaar een opvallend trouwe klantenkring bezit. Dat spreekt in feite al voor zich!

Marina Francken is al jaren het gezicht van Piétrain en ze waakt erover dat de sfeer van nonchalance en gezelligheid behouden blijft. Vandaar allicht ook het cafégedeelte in de zaak.

Liefhebbers van een goed stuk vlees weten dat ze in Piétrain nooit ontgoocheld worden. Côte à l'os, zesrib, paardenvlees, koningsballen (lees: edele delen van de stier) die als aperitief kunnen verorberd worden, lamsfilet, een grasbuikje, stoofvlees, américainschotel, ... zijn de hits van het huis en smaken nergens beter dan hier. Visliefhebbers worden niet in de steek gelaten: zij vinden naar believen gebakken zeetong, tomaat-garnaal, scampi en sinds kort ook paling op diverse wijzen waarbij klaargemaakte frieten, kroketten of puree besteld wordt.
Ongeëvenaard zijn haar stoempbereidingen en klassiekers als waterzooi, tong in Madeirasaus, ... daar moet je zeker eens naar vragen. Tenzij je de hemelse schorseneren met een heerlijke roomsaus en peterselie verkiest.

Ja, Marina weet aan alles wat ze kookt telkens een extra toets te geven. Wie daarbij een wijntje bestelt, krijgt iets heel lekkers uit Zuid-Afrika, Chili of Spanje uitgeschonken tegen een vriendelijke prijs.

keuken:

Internationaal

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

terras

 
Klik hier indien u eigenaar of manager van Restaurant Piétrain bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. 

Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.

nieuwsbrief: