Dinnersite gaat per eind mei 2018 offline. Bezoek TheFork voor nog meer restaurantkeuze. Ontdek & reserveer de beste restaurants voor de beste prijs.
Uniek restaurantaanbod in België
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN RESTAURATEUR

Mechelsesteenweg 78a, Harmoniewijk, Antwerpen51.208511804.40876650InternationaalVegetarisch

toon telefoonnummer

De food-bar is centraal gelegen, volledig open en dus gericht op een maximale interactie met de gasten. Ook de lange eettoog draagt bij tot de gezelligheid: van hieruit kan je toekijken hoe de koks met liefde en passie hun vak uitoefenen.

Je kan in het eetgedeelte rustig de krant lezen, een babbeltje slaan of gewoon bij een koffie lekker nagenieten van een behandeling. Er is trouwens draadloos internet voorzien.

Het multiculturele aspect van 'Le Boudoir' wordt in de keuken doorgevoerd: op de kaart veel licht verteerbare fusiongerechten met waar mogelijk biologische ingrediënten en de nodige aandacht voor vegetariërs.

Voor de lunch bieden we een zeer ruim aanbod aan broodjes en een gevariëerd aanbod aan slaatjes en pasta's. S' avonds staan er ook klassiekers en verschillende suggesties op het menu en is er het visaanbod van de dag.

Op de drankkaart vind je -overheerlijk én gezond - veel verse vruchtensappen en -shakes. Een lekker glaasje wijn of cava staat natuurlijk altijd koud.

Keukens:

Internationaal, Vegetarisch

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

ontbijt:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Toelichting openingstijden:

The kitchen ! Situated in the middle of 'Le Boudoir', the kitchen is entirely open and therefore aimed for a maximum interaction with the guests. Also the long bar contributes to a homy atmosphere: you can see how the cook is doing his profession with much love and passion, you can quietly read the ...
meer »

 

Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.

nieuwsbrief: