Dinnersite gaat per eind mei 2018 offline. Bezoek TheFork voor nog meer restaurantkeuze. Ontdek & reserveer de beste restaurants voor de beste prijs.
Uniek restaurantaanbod in België
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN RESTAURATEUR

Sint Katelijnevest 23, Antwerpen51.220581804.40525860Frans

toon telefoonnummer

Online Reservatieverzoek

 

Wij hebben de ambitie om de grenzen van de gastronomie te helpen verleggen. Dat doen we door geavanceerde technieken - distilleren, koud frituren, vacuüm garen - te combineren met topproducten uit alle hoeken van de wereld. In De Godevaart wordt Iberisch varken van bellota-kwaliteit geserveerd, verschijnen handgedoken Sint-Jakobsvruchten uit Noorwegen aan tafel en verwerken we groenten, garnituren en specerijen die tot de beste van de markt behoren.

Vernieuwende smaakassociaties zijn een belangrijk ingrediënt in onze keuken. We willen in één bord verrassende smaken samenbrengen die een nieuwe harmonie creëren, zoals lychee met koffie of een hapje van tomaat, pompelmoes en Manchego-kaas. Die assciaties ontstaan meestal intuïtief, al maken we ook gebruik van zogenaamde food-pairings, ingrediënten die bij een labo-analyse gezamenlijke smaakmoleculen blijken te delen.

Bij onze smaakassociaties hechten we ook veel belang aan de harmonie tussen eten en wijn. Daartoe werken we onder meer samen met heel wat bio-dynamische wijnbouwers. De ambitieuze keuken van De Godevaart vergt veel voorbereiding en is erg arbeidsintensief. Ons team van vijf koks werkt na de middagdienst zonder onderbreking door om ook 's avonds onze gerechten in de beste omstandigheden te kunnen afwerken

keuken:

Frans

Prijzen:

VHN: € 35,00

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Chefkok:

Dave de Belder

GaultMillau

15 punten

terras

 
Klik hier indien u eigenaar of manager van Restaurant De Godevaart bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. 

Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.

nieuwsbrief: