Dinnersite gaat per eind mei 2018 offline. Bezoek TheFork voor nog meer restaurantkeuze. Ontdek & reserveer de beste restaurants voor de beste prijs.
Uniek restaurantaanbod in België
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN RESTAURATEUR

Waalsekaai 25, 't Zuid, Antwerpen51.210709904.39002470Spaans

toon telefoonnummer

Restaurant-Taverne El Puerto heeft z’n plaats in het Antwerpse resto- en uitgaansgebeuren al een aantal jaren verworven. De liefhebber van zuiderse, mediterrane gerechten vindt er traditioneel een keuze uit Spaans-geöriënteerde gerechten die authenticiteit aan kwaliteit koppelen. Tapas waren altijd al een vaste waarde in het El Puerto-verhaal. Een gezellig, ongedwongen interieur, een ruim terras bij mooi weer, prima parkeermogelijkheden in het uitgaansgebeuren rond de gedempte Zuiderdokken en een prima keuken aan zeer toegankelijke prijzen waren al altijd de vaste aantrekkingspunten van deze stemmige zaak.

Op donder,vrijdagavond - en zaterdagavond is er bovendien nu de mogelijkheid om vanuit het dinergebeuren de avond in de beste stemming verder te zetten. Een nieuw DJ-platform boven de hoofden van de aanwezigen is dé uitgelezen commandopost voor het creëren van een dynamische ambiance met salsa, flamenco of andere bossa nova. Ver van de wens een disco aan het bestaande Antwerpse aanbod toe te voegen is het eerder de bedoeling vanuit de taverne- en restosfeer een verlengstuk aan het dinerhoofdstuk te breien met een unieke, authentieke en uitbundige schwung zonder dat de aanwezigen nog op verplaatsing moeten. Elke 2de donderdag is het PACO'S NOCHE, elke laatste donderdag is het GAMBA NOCHE vanaf 19U, dit zijn speciale gastronomische diners rond één bepaald thema, een echte aanrader.

Nieuw is ook de lunchformule waarbij je voor circa 10.00€ een gerecht met een glas wijn kan bestellen. Ideaal voor mensen die in de buurt werken en snel, smakelijk en gezond willen lunchen.

Daarnaast plant El Puerto ook één maal per maand thema-avonden op een vaste dag rond een te bepalen culinair gegeven. De rijke traditie van de Spaanse keukens op zowel vis-, vlees- als gevogeltegebied is een vrijwel onuitputtelijke inspiratiebron op dit vlak.

De uitbaters runnen ook het restaurant Las Tapas op de Antwerpse Grote Markt. Deze zaak, tot ver buiten de grenzen gekend, specialiseert zich iets meer in de klassieke gerechten van de Spaanse keuken. Een absolute aanrader voor bewoner en bezoeker van deze zuiderse stad aan de Schelde!


keuken:

Spaans
Klik hier indien u eigenaar of manager van Taverne-Restaurant El Puerto bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. 

Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.

nieuwsbrief: