Dinnersite gaat per eind mei 2018 offline. Bezoek TheFork voor nog meer restaurantkeuze. Ontdek & reserveer de beste restaurants voor de beste prijs.
Uniek restaurantaanbod in België
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN RESTAURATEUR
Uit eten begint op dinnersite!
Welkom op dinnersite!

Ruim 13 jaar geleden, toen internet nog in de kinderschoenen stond, was Menno de Vries als student economie aan de Universiteit van Amsterdam werkzaam bij een Ierse investeringsmaatschappij. Zijn taak destijds was om de potentie van internet-initiatieven in te schatten en om zelf met ideeën te komen voor internet businessmodellen.

Eén daarvan was een online restaurantgids en de jonge student bezocht op de fiets een groot aantal restaurants in de grote steden.

Het bedrijf trok zich echter plotseling terug uit de Nederlandse markt en Menno bleef achter met wat computers en een droom met toekomst.

Door hard werken en continu te bouwen aan inhoud en techniek werd een basis gelegd voor wat we vandaag de grootste en meest complete online restaurantgids van Nederland mogen noemen: dinnersite.be.

De fiets wordt vandaag de dag niet meer zo intensief gebruikt en inmiddels is het team gegroeid tot 8 enthousiastelingen met een passie voor internet, maar het warme en nauwe contact met de restaurateurs is gebleven. Een belangrijke succesfactor voor een up-to-date service en aantrekkelijke culinaire promoties.

Van sjiek tot shabby, van kebab tot koosjer, van trendy tot truttig, van Amsterdam tot Appelscha.
Vanuit de gedachte dat smaken nu eenmaal verschillen wil dinnersite zo laagdrempelig en zo breed mogelijk zijn. Zonder pretenties maar gewoon een complete service die goed en snel werkt voor iedereen die op zoek is naar een lekker restaurant. Met uiteraard de nodige aandacht voor kwaliteit en uitstraling.

Hierdoor heeft de site zich in ruim 13 jaar ontwikkeld tot de grootste en meest complete restaurantsite van Nederland. Een prettige en aantrekkelijke online service (internet & mobiel) die bij velen hoog in de favorieten staat. Waar je altijd vindt wat je zoekt, wat je ook zoekt.

Niets voor niets zeggen we dat uit eten begint op dinnersite!

Vanaf 2009 is de uitbreiding naar Belgie gemaakt.
 
Behind the screens
Dinnersite is een online bedrijf, maar dan wel één met een kloppend menselijk hart. Het persoonlijk contact met onze klanten (restaurateurs) en gebruikers is voor ons ontzettend belangrijk en is het voornaamste aandachtspunt in onze bedrijfsvoering.

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.

nieuwsbrief: