Uniek restaurantaanbod in Belgiƫ
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN RESTAURATEUR
informatie over restaurants in de regio deerlijk

Restaurants in deerlijk


Uit eten in deerlijk begint op dinnersite. Hier vind je uitgebreide informatie van alle restaurants.

Klik hier voor de lijst van alle restaurants in deerlijk. Vervolgens kan je zelf verfijnen via het menu aan de linkerkant.

Via de pagina uitgebreid zoeken bieden we je 200 zoekcriteria aan en diverse zoekpaginas. Hieronder staan de populairste beschreven, de rest vind je op de pagina uitgebreid zoeken.

Beste restaurants: hiervoor gebruiken we gegevens van o.a. Michelinsterren en Lekker. In deze selectie zijn de toprestaurants van deerlijk opgenomen.

Hightea in deerlijk: Kies een dag en prijs voor een brunch of high tea in deerlijk.

Restaurants met terras: uit eten in een tuin of op een terras in deerlijk? We hebben er een aparte terrasgids voor gemaakt.

Romantische restaurants: Romantisch uit eten in deerlijk, wij hebben ze niet geselecteerd. Via D-public geven bezoekers aan wat ze van een restaurant vinden. Op elke restaurantpagina kan je ook zelf je stem uitbrengen. Andere categorieën zijn: zakelijk, entertainment en hotspot.

Kindvriendelijke restaurants: Veel restaurants in deerlijk bieden extra faciliteiten voor (kleine) kinderen. Op dinnersite is een zoekpagina gemaakt met opties als: kleurplaten, ballenbak, speelhoek etc. Kindvriendelijk is ook een D-public categorie.

Glutenvrij: Bij welke restaurants kan je glutenvrij eten in deerlijk? Let wel op of je dit van te voren moet opgeven.

Andere diëten: via deze zoekpagina kan je zoeken naar restaurants die rekening houden met de volgende dieten: suikervrij, vetarm, caloriearm, koemelkvrij, koolhydraatarm, montigniac, Halal, zoutloos, Kosher


In de buurt
Restaurants op Plattegrond: Boven aan elke resultaten pagina staat een button [Plattegrond]. Klik hierop en je ziet de restaurants op de kaart van deerlijk verschijnen. Je kan inzoomen en de resultaten verversen zodat nieuwe restaurants verschijnen.

In de buurt: via de deerlijk City guide kan je zoeken naar restaurants in de buurt van verschillende lokaties in deerlijk.
Straten: Ook kunt u de straten selecteren in deerlijk met minstens vier restaurants.

Net geopend: Nieuwe restaurants in deerlijk vind je op een aparte pagina. Bij de naam staat ook de openingsdatum.

Populairste restaurants: Welke restaurants zijn het best bezocht in deerlijk? Hieronder zie je de lijst van populairste restaurants van deerlijk op basis van bezoekcijfers op dinnersite.be.

Marcus, Deerlijk
Severinus, Deerlijk
De Linde, Deerlijk
't Klein Kasteelken, Deerlijk
't Krierke, Deerlijk
De Kapelanie, Deerlijk
Hd-Culinair, Deerlijk
Lindenhof, Deerlijk

Alle keukens van restaurants in deerlijk

Franse restaurants (3)
Belgische restaurants (2)
Vegetarische restaurants (1)